Wie we zijn

In 1997 werd het Global Prayer Network opgericht. Een wereldwijd gebedsnetwerk om de nood in de wereld en de persoonlijke noden van de mensen bij God te brengen. Het is onderdeel van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending. Gebed speelt een belangrijke rol binnen dit zendingswerk sinds de oprichting in 1952. Het doel van de JMWZ is om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan. (Wil je meer over het zendingswerk lezen? Ga dan naar maasbach.nl.)

Wat we doen

  1. Zoveel mogelijk christenen, kerken en organisaties oproepen om te bidden, zodat er 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar gebeden wordt. Inmiddels hebben we gebedspartners in tientallen landen wereldwijd, zoals: Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Bangladesh, Suriname en de Dominicaanse Republiek.
  2. Een centraal punt zijn van wereldwijd inkomend en uitgaand gebedsverkeer (voorbeden en gebedsverhoringen). Elk jaar komen er meer dan 3.000 gebedsverzoeken binnen. De voorbeden en gebedsverhoringen die wij ontvangen, mailen wij 1 keer per week naar de gebedsgroepen en voorbidders.
  3. Klaarstaan voor ieder persoon in nood door wereldwijd voor hem/haar te bidden. Daarnaast kan men bellen naar de Gebedslijn voor een persoonlijk gesprek en gebed. Of men kan 24 uur per dag bellen naar Telehulp voor een bemoediging en een gebed via een antwoordapparaat.

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail naar info@gpnetwork.com.